منتشر شده در ,1393/02/13
بازدید:753
![]() تاريخچه و اهداف مؤسسه تحقيقاتى اميرالمؤمنين عليه السلام فكر تشكيل مؤسسه جهت بررسى و تحقيق و استخراج علوم و فنون و نيازمنديهاى انسان از منابع روايى و حديثى در سالها ى 53 ـ 54 در روح ما قوت گرفت.
منتشر شده در ,1393/02/13
بازدید:703
![]() مؤسسه امام على (ع)، مؤسسه اى علمى، فرهنگى. عقيدتى و تبليغى است كه در جهت نشر اهداف، آرمانها و معارف دينى و مذهبى مى كوشد.
منتشر شده در ,1393/02/13
بازدید:1896
![]() نوشته شده توسط سید فخرالدین مؤیدی این مرکز در پی نامگذاری سال 1379 با نام مبارک امیرالمؤمنین علی علیه السّلام ازسوی مقام معظم رهبری و به دنبال تصویب ستاد بزرگداشت سال امام علی علیه السّلام از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی و برگزاری کنگره بین المللی «امام علی علیه السلام و عدالت، وحدت و امنیت» با پیشنهاد جناب آقای دکتر گلشنی، و تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خرداد 1380 تأسیس شد.
منتشر شده در ,1393/02/13
بازدید:1190
![]() نوشته شده توسط محمد مجتهدی همزمان با هفته غدیر و مقارن با سال امام علی(ع) در جوار بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، مشهد مقدس، کتابخانه تخصصی امیرالمؤمنین علی(ع) گشایش یافت و با مسؤولیت جناب مستطاب آقای محمد مجتهدی، رسما فعالیت علمی فرهنگی خود را آغاز کرد.
منتشر شده در ,1392/08/01
بازدید:628
![]() گزارش فعاليت مدرسه امام اميرالمؤمنين عليه السلام و امام حسين عليه السلام در زمينه نهج البلاغه در مدرسه امام اميرالمؤمنين(ع) و امام حسين(ع) دو گونه تلاش در راه تبيين و معرفى نهج البلاغه انجام شده و در حال انجام است: 1ـ ترجمه نهج البلاغه 2ـ شرح نهج البلاغه
منتشر شده در ,1392/08/01
بازدید:880
![]() ین مرکز با تیمی مرکب از فرهیختگان و متخصصین حوزه ودانشگاه،هنرمندان رشته هاي مختلف، مردم ولایت مدار،هیئات مذهبی و کسبه بازار سعی نموده تا در عرصه هاي مختلفِ تبلیغ به صورت جهانی،اقدام به نشر معارف متعالی غدیر نماید. |
مجاهدت امير مؤمنان عليه السلام در تثبيت جايگاه محوري رسول خدا صلي الله عليه و آله در جامعة اسلامي
نویسنده: حامد منتظري مقدم؛ نگرش محوري امت اسلام به حضرت محمد صلي الله عليه و آله از همان صدر اسلام، از سوي عواملي تهديد مي شد. امير مؤمنان عليه السلام بر پاية باور به نقش بي بديل پيامبر صلي الله عليه و آله در هدايت و حفظ وحدت امت اسلام، در جهت تثبيت محوريت ايشان مجاهدتي پيگير داشت. اين مجاهدت در روش هاي «ارتقاي شناخت همگان از پيامبر صلي الله عليه و آله»، «تعميق پيوند همگان با پيامبر صلي الله عليه و آله»، «استناد به سخن و روش پيامبر صلي الله عليه و آله» و «پاسداشت حرمت مُنتسَبان به پيامبر صلي الله عليه و آله» تجلي مي يافت.حيات علمي امام علي(ع) از منظر انديشمندان غيرمسلمان و مستشرقان
جايگاه برتر علمي امام علي(ع) نه تنها در باور شيعيان، امري مسلم است، بلكه اهل سنت و بسياري از انديشمندان غيرمسلمان و مستشرقان نيز به آن اعتراف دارند. انديشمندان غير مسلمان و مستشرقان درباره جايگاه علمي امام علي(ع) دو ديدگاه ارائه كرده اند.نقدى بر آمار تلفات جنگ هاى امام على عليه السلام (جمل، صفين، نهروان)
آن چه در اين نوشتار مورد بررسى قرار خواهد گرفت، آمار تلفات جنگ هاى جمل، صفين و نهروان است كه در منابع قديم و جديد با رقم هاى بسيار بالايى گزارش شده و تاكنون تحقيقى درباره آن انجام نگرفته است.