بخش های دیگر
کتب گروه
تألیفات اساتید
تألیفات دانش آموختگان
خواندنی های تاریخی

«کباب کوبیده» از کی غذای ملی ایرانیها شد؟ خیلیها نمیدانند که این غذای محبوب و همهپ

در میان علمای اهلبیت و بنیهاشم، نام «عبدالعظیم حسنی» چون ستارهای درخشان در آسمان اما

ایرانیها از کی کتابخوان شدند؟ از روزی که مغازههای کتابفروشی باز شد که به آنها «دکان

مسلمانان با توجه به فرهنگ و رسوم کشور خود به جشن و سرور و برگزاری مراسم خاص دینی و عرفی

تاریخ را سه گوه می توان تعریف کرد. در حقیقت سه علم مربوط به تاریخ می توانیم داشته باشیم
جدیدترین دیدگاه ها
گزارش نشست «موانع فکری و فرهنگی تحقق وحدت مسلمانان در عصر حاضر»
منتشر شده در ,1392/05/22
بازدید:742
![]() الف) سوابق تحصیلی: 1- کارشناسی تاریخ از دانشگاه شهید بهشتی تهران(1366) 2- کارشناسی ارشد تاریخ از دانشگاه آزاد اسلامی ایران، واحد شهر ری(1376)
منتشر شده در ,1392/05/22
بازدید:407
![]() سوابق تحصیلی حجت الاسلام و المسلمین مهدى مهريزى در سال 1341، در شهر مقدس مشهد متولد شد. او پس از گذراندن دروس عمومى دوره ابتدايى و راهنمايى در سال 1355 وارد حوزه علميه مشهد شد و پس از اتمام دروس مقدمات در سال 1358 به حوزه علميه قم راه یافت و به مدت بيست سال در دروس فقه و اصول و فلسفه حضور يافت. وی در دوره سطح در محضر حجج اسلام و حضرات آيات ستوده، پايانى، اعتمادى، موسوى تهرانى و سيدعلى محقق داماد علم آموزی کرد؛ فلسفه را از حضرات آيات: محمدعلى گرامى، حسنزاده، جوادى آملى، و انصارى شيرازى آموخت. اساتيد دروس خارج او عبارتند از: آيات عظام وحيد خراسانى، تبريزى و فاضل لنکرانى. او همزمان با تحصيل، به تدريس دروس حوزه تا رسائل و مکاسب اشتغال داشته است و از سال 1364 تاکنون در دانشگاههاى مختلف به تدريس اشتغال وارد و همچنين نامبرده در همايشها و کنفراسهاى علمى بسيارى به ارائه مقاله و سخنرانى پرداخته است.
منتشر شده در ,1392/05/22
بازدید:733
![]() سوابق تحصیلی 1. تحصیلات حوزوی تحصیل در حوزه علمیه مشهد از سال 60 تا 1377. شرکت در درس خارج فقه و اصول آیات عظام «فلسفی، زنجانی و سعیدی». تحصیل در حوزه علمیه قم. 2. تحصیلات دانشگاهی - كارشناسى (B.S) دانشگاه فردوسی مشهد. - كارشناسى ارشد(M.S) دانشگاه تهران. دکترای(Ph.D) تاریخ و تمدن ملل اسلامی از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران، 1384. عنوان رساله: «نقد و بررسي موادومستندات تاريخي شرح نهج البلاغه ابن ابي الحديد در خصوص خلفاي راشدين». |
گروه تاریخ اسلام
دروس و سرفصل ها
معرفی اساتید
پایان نامه ها و تحقیقات
مجله سخن تاریخ
مقالات
دانش آموختگان
سفرهای علمی
آمار بازدیدکنندگان
بازدید این صفحه : 2315 |
بازدید امروز : 3637 |
کل بازدید : 8517310 |
بازدیدکنندگان آنلاين : 8 |
زمان بازدید : 0/4531 |
ورود کاربران
برای استفاده از امکانات سایت مانند ارسال و پیگیری مقالات ، دانلود کتب و نقشه ها و دریافت خبرنامه سایت باید در سایت عضو شده، با نام کاربری خود وارد شوید!