بخش های دیگر
کتب گروه
تألیفات اساتید
تألیفات دانش آموختگان
خواندنی های تاریخی

يكي از اقدامات عجيب ابومسلم خراساني، نابودي داعيان سرشناس و قديمي عباسي همچون ابوسلمه خ

نویسندگان: مهدي احمدي اختيار و مرتضي دهقاننژاد؛ قرارداد گمركي ايران و روسيه در سال 131

نویسنده: حجت الاسلام مهدی پیشوایی؛ يكى از پيامبران بزرگ الهى كه در آيه هاى فراوانى از ا

ساواک برخی آثارم را در فهرست کتب ممنوعه جای داده بود

آيت ﷲ محمدتقى مصباح يزدى، يازدهم بهمن ۱۳۱۳، در دامان خانواده اى بسيار متدين و مذهبى در
جدیدترین دیدگاه ها
نشست «ارزیابی کتاب موسوعه ابن عباس تالیف آیت الله خرسان از جهت روش و محتوا»
نشست «بررسی یک اشتباه تاریخی دربارۀ ازدواج امام جواد(علیه السلام) با أمالفضل»
منتشر شده در ,1397/01/21
بازدید:455
![]() استاد علی الهیتبار به سال 1351 در شیراز زاده شد و تحصیلات خود را تا پایان مقطع متوسطه در زادگاهش به پایان رسانید، سپس جهت فراگیری علوم حوزوی در سال 1369 وارد حوزه علمیه قم شد. ایشان پس از اتمام دروس مقدمات و سطح از محضر آیات عظام شبیری زنجانی، سبحانی، عابدی و دیگر اعاظم حوزه در درسهای خارج فقه و اصول بهره گرفت و همزمان در درس تفسیر استاد قرائتی و درس اخلاق آیتالله مظاهری شرکت نمود.
منتشر شده در ,1392/05/22
بازدید:3429
![]() سوابق تحصیلی حجة الاسلام و المسلمین جناب آقای ناصر باقری بیدهندی به سال 1337 در خانواده ای متدین و شهید پرور چشم به جهان گشود. قرآن را در مکتب آموخت و سپس به مدرسه رفت و در اولین روز در کلاس دوم به تحصیل پرداخت. وی پس از گذراندن تحصیلات جدید در سال 1352 به سبب عشق و علاقه فراوان به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در روحانیت اصیل شیعه در سلک روحانیت در آمد و در مدرسه آیت العظمی گلپایگانی تا مرحله سطوح عالیه را با موفقیت پشت سر گذاشت و در همان مدرسه تدریس را آغاز کرد. پس از آن در دروس خارج آیات عظام: سید محمد روحانی(اصول)، محمد فاضل لنکرانی(فقه و اصول)، ناصر مکارم شیرازی(فقه و اصول)، علی مشکینی(فقه)، جعفر سبحانی(فقه و اصول) و دیگران به مدت هفده سال شرکت و بهره مند شد. در ضمن از مباحث منطق و فلسفه استادان گرامی حوزه نظیر آیت الله یحیی انصاری و آیت الله محمد علی گرامی و دکتر احمد بهشتی و تا حدودی آیت الله حسن زاده آملی و شرح تجرید آیت الله رضا استادی کسب فیض کرد. همچنین در بحث اخلاق از محضر آیت الله حسین مظاهری و آیت الله مشکینی و دیگران استفاده کرد.
منتشر شده در ,1391/06/09
بازدید:1232
![]() زندگينامه علمى دکتر نعمت الله صفرى فروشانى سوابق علمى 1. تحصیلات حوزوی - ورود به حوزه علميه قم در سال 1355. - تحصيل در حوزه هاى علميه شهرهاى: اصفهان و قم، 9 سال درس خارج آیات عظام آقایان: مؤمن، اسماعیلپور، وحید خراسانی، مکارم شیرازی و جوادی آملی. 2. تحصیلات دانشگاهی - كارشناسى ارشد(M.S) رشته الهيات و معارف اسلامی از دانشگاه تربيت مدرس قم. عنوان پايان نامه: «غاليان كاوشى در جریانها و برآیندها تا قرن چهارم هجرى» تاریخ دفاع: 1374. - دكترى(Ph.D) رشته تاريخ و تمدن ملل اسلامى از دانشكده الهيات دانشگاه تهران. عنوان رساله: «ارزيابى منابع مكتوب اماميه درباره زندگانى ائمه از آغاز تا پايان نيمه اول قرن پنجم هجرى،» تاريخ دفاع: 1385.
منتشر شده در ,1391/06/07
بازدید:892
![]() سوابق تحصیلی 1. تحصیلات حوزوی - ورود به حوزه علمیه کاشمر در سال 1358 شمسی گذراندن درسهای «نصاب الصبیان»، «شرح امثله» و «صرف میر» نزد اساتید محترم شیخ جلیل جراثیمی، احمدی و معینی. - ورود به حوزه علمیه یزد در سال 1359شمسی گذراندن درسهاییچون «النموزج»، «هدایه»، «صمدیه»، «سیوطی» و «مغنی» نزد اساتیدی همچون صمدی، عجمین، یوسفی و مفیدی. گذراندن درسهای معانی و بیان چون «مختصر المعانی» نزد استاد نکونام و اصول چون «معالم الاصول». گذراندن درس جامع السعادات نزد حجت الاسلام حسنعلی. - ورود به حوزه علمیه قم در سال1362شمسی تحصیل در مدرسه الهادی مرحوم حضرت آیت الله گلپایگانی. گذراندن درسهای «لمعتین» نزد اساتید گرامی «نکونام»، «جهرمی» و «جورابچی» و «اصول فقه» نزد اساتید معزز «روشن» و «عالمی» و «بدایه الحکمه» نزد استاد «عالمی». گذراندن «رسائل» نزد استاد «اعتمادی» و «مکاسب» نزد اساتید محترم «عندلیب شیرازی»(مکاسب محرمه)، «نظری منفرد»(بیع) و «موسوی تبریزی»(خیارات) و «کفایتین» نزد اساتید گرانقدر «بنی فضل» و «ستوده». - گذراندن درسهای دروس خارج اصول «آیت الله صانعی» و «آیت الله سبحانی»و مدت شش سال در درس خارج فقه «آیت الله مکارم شیرازی». |
گروه تاریخ اسلام
دروس و سرفصل ها
معرفی اساتید
پایان نامه ها و تحقیقات
مجله سخن تاریخ
مقالات
دانش آموختگان
سفرهای علمی
آمار بازدیدکنندگان
بازدید این صفحه : 2619 |
بازدید امروز : 1603 |
کل بازدید : 5884116 |
بازدیدکنندگان آنلاين : 2 |
زمان بازدید : 0/4063 |
ورود کاربران
برای استفاده از امکانات سایت مانند ارسال و پیگیری مقالات ، دانلود کتب و نقشه ها و دریافت خبرنامه سایت باید در سایت عضو شده، با نام کاربری خود وارد شوید!