اخوان هشتمین کنگره انجمن ایرانشناسی اسپانیا
بدینوسیله از اعضای انجمن و کلیۀ ایرانشناسان از سراسر دنیا در تمامی حوزه های ایرانشناسی دعوت بعمل می آید تا در هشتمین کنگره انجمن ایرانشناسی اسپانیا که با همکاری دانشگاه تهران، انجمن ایرانی تاریخ اسلام، مشارکت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مادرید، در روزهای 4 و 5 نوامبر 2018 / 13 و 14 آبان ماه 1397 در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، شرکت
نمایند.
سخنرانی ها
تعداد 30 سخنرانی برای ارائه در این کنگره در نظر گرفته شده است که از این تعداد، 15 سخنرانی ازشرکت کنندگان از داخل ایران و 15 سخنرانی از شرکت کنندگان از خارج از ایران انتخاب خواهد شد. مدت زمان ایراد هر سخنرانی 30 دقیقه خواهد بود و پساز اتمام هر سخنرانی یک جلسه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد. سخنرانی ها و جلسات پرسش و پاسخ به زبان اسپانیایی، فارسی یا انگلیسی قابل ارائه می باشند . از علاقمندان به شرکت در کنگره درخواست می شود در اسرع وقت عنوان سخنرانی خودرا اطلاع دهند. پس از پایان کنگره مهلتی به سخنرانان داده خواهد شد تا مقالۀ کامل خود را بصورت کتبی جهت چاپ در بولتن مربوط به کنگرۀ هشتم ارائه نمایند.
نگارش مقاله
از علاقمندان درخواست مینماید چکیده مقاله خود را حداکثر در 500 کلمه به یکی از سه زبان اسپانیایی، فارسی و یا انگلیسی همراه با رزومه کوتاهی از خود تا تاریخ 15 ژوئن 2018 برابر با 25 خرداد 1397 به ایمیل هایی که در ذیل اعلام شده ارسال
نمایند:
برای متقاضیان شرکت در کنگره از داخل ایران :
info@isihistory.ir
دکتر سید احمد رضا خضری، رئیس هیأت مدیره انجمن ایرانی تاریخ اسلام
برای متقاضیان خارج از ایران :
yamshid_2000@yahoo.e
خواکین رودریگز، دبیر انجمن ایران شناسان اسپانیا
نحوۀ گزینش مقالات
انتخاب مقالات توسط یک کمیته علمی صورت خواهد گرفت. کمیته یاد شده چکیده های دریافت شده را بررسی نموده و بر اساس کیفیت علمی، آنها را انتخاب خواهد نمود.
امکانات رفاهی
گفتنی است که هزینه های اقامت و پذیرایی به مدت سه شب برای میهمانان خارجی بر عهدۀ مؤسسات همکار است و به سخنرانانی که از خارج از ایران در کنگره شرکت می نمایند 150 یورو یا معادل آن به ریال به عنوان کمک هزینه سفر پرداخت خواهد شد. هزینۀ ویزا و بلیط هواپیما بر عهدۀ شخص شرکت کننده می باشد . چنانچه بعضی افراد بخواهند بیش از زمان ذکر شده در ایران بمانند، هزینۀ اقامت روزهای اضافه بر عهدۀ خودشان می باشد.
امید است این کنگره نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت مطالعات ایران شناسی در دنیای اسپانیولی زبان باشد.